Workshops

We werken continu aan het verbeteren van de functionaliteit van onze software. Dat doen we samen met onze klanten. We organiseren twee soorten workshops om jou als klant te betrekken: Releaseworkshops waarin we je informeren over de laatste wijzigingen en helpen met de inrichting van je ECD. En Innovatieworkshops waarin we met elkaar in gesprek gaan over (de ontwikkeling van) nieuwe toekomstige functionaliteit.

Wil je je aanmelden voor één van de workshops? Laat het ons weten via inschrijving@adapcare.nl onder vermelding van je naam en datum van de workshop.

Update- en releaseworkshops

In deze workshops blikken we terug op de ontwikkelde functionaliteit en informeren we je over de laatste wijzigingen en verbeteringen in ons ECD. Deze workshops helpen je om de overgang naar een nieuwe release soepel te laten verlopen, bijvoorbeeld bij gewijzigde wet- en regelgeving.

• Updateworkshops
Iedere vier weken ben je welkom bij de updateworkshop, waarin de releasenotes worden doorgenomen en testsystemen ingericht kunnen worden.

Frequentie: 12 keer per jaar
Locatie: online
Voor: applicatiebeheerder

• Releaseworkshop – Zorg
In deze workshop neemt het team Productmanagement je in een dagdeel mee in de belangrijkste functionele wijzigingen van de nieuwe release. In het tweede dagdeel helpen onze productexperts je met de inrichting (betaald).

Frequentie: 2 keer per jaar
Locatie: online
Voor: applicatiebeheerder

Releaseworkshop – Admin
Deze eendaagse workshop administratieve jaarovergang informeert je over de administratieve en wetswijzigingen in Pluriform Zorg en op welke wijze de administratieve overgang naar het nieuwe jaar het beste kan worden uitgevoerd.

Frequentie: 1 keer per jaar
Locatie: online
Voor: administratieve medewerkers en applicatiebeheerder

Innovatieworkshops

In deze workshops kijken we vooruit. We bespreken de roadmap als geheel en actuele thema’s in het bijzonder. We bieden je de gelegenheid om praktijkvoorbeelden in te brengen zodat we samen een goede standaard kunnen neerzetten.

• Innovatiemiddag – Roadmap
Adapcare organiseert tweemaal per jaar een innovatiemiddag waarin de visie van Adapcare delen en de roadmap voor het komend jaar presenteren en vaststellen. Welke lange termijn onderwerpen moeten nu aandacht krijgen? Welke onderwerpen krijgen prioriteit?

Frequentie: 2 keer per jaar
Locatie: Kantoor Adapcare, Da Vincilaan 1a en online
Voor: informatiemanagers en applicatiebeheerder

Innovatieworkshop -Thema
Regelmatig organiseren we workshops over specifieke thema’s, zoals bijvoorbeeld de Wet zorg en dwang, methodisch werken, planning en managementinformatie. Ook gaan we in gesprek met specifieke doelgroepen gebruikers om de reis van de cliënt goed in kaart te brengen.

Frequentie: ad hoc
Locatie: Kantoor Adapcare, da Vincilaan 1a en online
Voor: informatiemanagers en applicatiebeheerder

Lunchbreak sessies

Wist je dat we ook regelmatig Lunchbreak sessies organiseren? Dat doen we iedere twee weken over een actueel vraagstuk gecombineerd met live-demo van onze software. Wees er op tijd bij en schrijf je in voor één van de sessies via https://www.adapcare.nl/actueel/evenementen/lunchbreak-sessies.html